Продуктите можете да намерите в аптечната мрежа

Mustela® — нежни, безопасни и висококачествени продукти

Повече от 50 години нашата мисия е създаването на дермо-козметични продукти, специално насочени към специфичните нужди на нежната кожа на новородените, бебетата, децата и бъдещите майки.

Mustela® 9 Месеца

Единствената специфично разработена серия, отговаряща на измененията на кожата по време на бременност и след раждане. Леко ароматизирани и хипоалергенни, тези продукти са с висока поносимост, за гарантиране на пълна безопасност.

Mustela® Бебе

Ежедневни продукти за хигиена, къпане, смяна на пелени и защита на кожата, които са специално формулирани за деликатната кожа на бебетата.

Mustela® Dermo-Pediatrie: лечебни грижи

Адаптирани към проблеми на кожата, специфични за новородените, бебетата и децата. Тези продукти са разработени съвместно с педиатри и дерматолози.

Mustela® Слънцезащитни продукти

Първата гама от слънцезащитни продукти, без аромат, които комбинират сто процента минерални и органични слънчеви екрани и осигуряват двойна клетъчна защита.


Разработвани във фармацевтична среда и в съответствие със строгите производствени стандарти, всички продукти на Лаборатории Expanscience са подложени на стриктен контрол. Изключително внимателният подбор на суровините, както и на производствените и изпитателните процеси, ни позволяват да предложим най-добрите продукти за третиране на най-нежната кожа.

Всички наши продукти са с висока поносимост и са хипоалергенни, тъй като съставът им е подбран така, че да се сведе до минимум риска от алергична реакция. Всички продукти са тествани под дерматологичен контрол.

Mustela® е европейският лидер на пазара за продукти свързани с грижи за бебето и предлагани в аптеките. Нашите продукти се използват в повече от 50 процента от родилните домове във Франция. Те са препоръчвани от педиатри и фармацевти в целия свят.