Event Baby CareЗащото бебешката кожа се нуждае от специални грижи
гласуване…

Програмата за ежедневна грижа Event Baby Care предлага най-добрата защита за кожата на Вашето бебе:

  • Съвременни формули в комбинация с най-ценните екстракти от природата
  • Клинично и дерматологично тествани продукти
  • Хипоалергенни продукти, които не предизвикват алергични реакции

?Event Baby? e изключително нежна козметична серия, специално създадена за бебета от 0 до 3 години, и базирана изцяло на естествени природни съставки каквито са екстрактът от Лайка, Невен, Алое вера, Бадем и Мед и др. Серията е предназначена за всекидневната хигиена и грижа за кожата на Вашето дете.

Кожата на бебето е изключително тънка и много по-деликатна в сравнение с вашата. Тя е по-пропусклива и уязвима за външните дразнители и в началото няма изградена естествена защита срещу бактериите. Ежедневието на бебето, в което се редува един непрекъснат цикъл ?сухо-мокро-сухо?, запарващият ефект на пелените, протриването (причинено от триенето на пухкавите крачета и ръчички), липсата на все още добре изградена защитна функция на бебешката кожа ? всичко това налага цялостната грижа за кожата да бъде особено важен приоритет за всеки един родител. Изборът на козметика не винаги е лесен. Препоръчваме на всички родители да се консултират със специалист преди да изберат продуктите подходящи за индивидуалните нужди на тяхното бебе.

Доверете се на продуктите ?Event Baby? и грижата, която те Ви предлагат. В замяна на това, Вашето бебе ще Ви дари с безброй усмивки всеки ден.

Продукти от марката „Event Baby”

Къпане на бебето

Сапун с витамин F, Шампоан с бадемово масло и мед.

Тоалет след баня

Олио с бадемово масло и лайка, Тоалетно мляко с лайка, Хидратиращ крем с мед, лайка, бадемово масло и алантоин, Пудра с мед и лайка.

Хигиена и защита

Универсални влажни кърпи, Почистващи кърпи с алое вера ? за чувствителна кожа, Почистващи кърпи с лайка ? с овлажняващо действие, Почистващи кърпи с невен ? с успокояващо въздействие, Клечки за уши с ограничител.

Натурални екстракти

Натурални екстракти от Лайка, Невен, Алое Вера, Бадем, Мед, др.


Всички продукти са с неутрално рH. Те са клинично тествани и рискът от проява на алергии към продукта е минимизиран.

Вносител и дистрибутор

Аксон България ООД, София, ул. Кораб планина ? 13,тел:(02)819-10-00, факс:(02)868-21-53